petek, 30. september 2011

Unboxing Food - Calamares apanado fritos

Tokrat bolj za šalo kot zares prispevek o razpakiranju dostavljene hrane. Splet je poln takšnih videoposnetkov. Seveda ne gre samo za hrano ampak praktično za vse kar ima embalažo. Običajno gre za kakšne elektronske naprave in z njimi povezane dodatke. Ljudje običajno ne marajo takšnih posnetkov a vseeno pridejo prav, ko se sami odločamo za kakšen nakup.


Ko si človek zaželi dostave hrane na dom je v precejšni dilemi. Manjka mu dosti informacij s pomočjo katerih bi se lažje odločil. Običajno imajo dostavljavci hrane slabo opisano ponudbo in je za naročnika težko oddati naročilo, če nima praktičnih izkušenj z lokalom. Obstaja možnost, da lokal sploh nima spletne strani. V primeru, ko pa jo ima, pa gre samo za seznam jedi. Brez slik, količin in mnenj uporabnikov. Če pa slike so, pa so simbolične in nimajo dosti veze z dejanskim stanjem.


Sploh v študentskih letih se ogromno naročuje hrano na dom, ker je praktično in hitro. Poglejmo na primeru v kakšni obliki bi si sam želel imeti predstavljeno ponudbo. Takšne predstavitve bi pisali uporabniki (v našem primeru študenti). To bi se lepo dopolnjevalo s spletnim portalom študentske prehrane a ne bi se bilo potrebno omejevati samo na študente.



Naziv lokala
Cantante cafe center - DOSTAVA

Kontakt dostave
040 30 40 50

Naslov
Vetrinjska ulica 5,
2000 Maribor,
Slovenija

Lokacija

Pogled mesta


Cena
Vrednost obroka: 5,00 EUR
Vrednost doplačila: 2,37 EUR

Čas in način dostave
Približno ena ura. Dostava pred blok - ko so tam, pokličejo.

Delovni čas
Čas nudenja obrokov vsak delavnik: od 11:00 do 22:00
Čas nudenja obrokov ob sobotah: od 12:00 do 22:00
Čas nudenja obrokov ob nedeljah: od 12:00 do 22:00



Meni
Calamares apanado fritos
Dnevna solata
Sadje ali sladica

Slike

Dostava
Hrana

Skupna ocena
Hrana je okusna in topla. Tudi na pogled zgleda dobro. Vse skupaj se dobi v PVC vrečki in je pakirano ločeno. Zaradi tega tudi ne pride do mešanja hrane (solata, omaka itd.). Na solati je že kis in olje zato lahko potemni. Naročilo poteka gladko - nujno jim je treba povedati telefonsko številko saj ne dostavljajo do vrat - vsaj v blok ne. Čas dostave je okoli ene ure. Delovni čas je odličen. Naročilo pa sprejmejo tudi čisto ob zaključku delovnega časa.



Zaključek
Gostilna Tclub-Trust-DOSTAVA je lahko vzor vsem dostavljavcem hrane pri sprejemanju naročil. Vodijo namreč bazo uporabnikov. Ob naročilu je tako potrebno povedati samo priimek in kaj bomo naročili. To je vse. Brez narekovanja naslova, nadstropja in telefonske številke.


Dober tek.

Ni komentarjev:

Objavite komentar